Virtuelt job

Arbejd hjemmefra på dine præmisser

Fleksibelt, nemt og bekvemt

Vores virtuelle job er en attraktiv løsning til dig, der har behov for fleksible arbejdstider. Et ultimativt supplement til et fuldtidsjob eller et studie. Du arbejder hjemme fra din egen bolig og vælger selv dine arbejdstider.
Frihed under ansvar er nøglesætningen i vores virtuelle afdeling. Er du moden og ansvarsfuld, og leverer du gode resultater - så har du her Danmarks mest fleksible job.

Salgserfaring på CV'et

Vores fokus er altid på høj kvalitet. Vi vil levere den bedste ydelse og service til vores kunder. Forvent derfor, at barren sættes højt og glæd dig til at blive udviklet både fagligt og personligt.  
Du vil blive oplært virtuelt af afdelingens dygtige og engagerede ledere, som tilsammen har flere års erfaring indenfor branchen.

Et engageret team, ifølge vores medarbejdere!

Du får kollegaer i hele Danmark, som hjælper hinanden via vores virtuelle chats. Vores ambition er at gøre dig glad. For en glad medarbejder er lig med gode resultater. Her får du ikke bare et fleksibelt job, du bliver også en del af #DetVirtuelleFællesskab
Hør, hvad vores tidligere/nuværende medarbejdere fortæller om arbejdet: Læs her

Salgskonsulent

Som salgskonsulent får du guld til dit CV. Du tilegner dig kompetencer inden for kommunikation, salgs- og præsentationsteknikker.

Fundraiser

Du gør en kæmpe forskel for andre som fundraiser. Du ringer ud til danskere på vegne af non-profit organisationer for at indsamle støtte og gøre verden til et bedre sted.

Mødebooker

Som mødebooker finder du nye mulige kunder, og hjælper folk til en bedre pension. Du aftaler telefoniske møder mellem kunden og APCs dygtige pensionsrådgivere.

Sådan søger du job

1

Udfyld formularen herunder.
Det tager 30 sekunder.

2

Kristian ringer dig op og fortæller dig om jobbet og det at arbejde hjemmefra. Han vil også svare på alle spørgsmål, du måtte have.

Udfyld og bliv kontaktet