Virtuelt job

Arbejd hjemmefra på dine præmisser

Fleksibelt, nemt og bekvemt

Vores virtuelle job er en løsning til dig der har behov for fleksible arbejdstider. Du arbejder hjemme fra din egen bolig og vælger selv dine arbejdstider. Det er fleksibelt, nemt og bekvemt. 

Glade medarbejdere

Hos Connexio Virtuel tror vi på at glade medarbejdere er lig med gode resultater. Vi sørger derfor for at stille de værktøjer til rådighed du har brug for, til at udføre et godt stykke arbejde. Du får kollegaer i hele Danmark, som hjælper hinanden via vores virtuelle chats. #DetVirtuelleFællesskab

Hør, hvad vores tidligere/nuværende medarbejdere fortæller om arbejdet: Læs her

Hør mere om vores stillinger:

Fundraiser

Du gør en kæmpe forskel for andre som fundraiser. Du ringer ud til danskere på vegne af non-profit organisationer for at indsamle støtte og gøre verden til et bedre sted.

Fleksibelt, nemt og bekvemt

Vores virtuelle job er en attraktiv løsning til dig, der har behov for fleksible arbejdstider. Et ultimativt supplement til et fuldtidsjob eller et studie. Du arbejder hjemme fra din egen bolig og vælger selv dine arbejdstider.
Frihed under ansvar er nøglesætningen i vores virtuelle afdeling. Er du moden og ansvarsfuld, og leverer du gode resultater - så har du her Danmarks mest fleksible job.

Salgserfaring på CV'et

Vores fokus er altid på høj kvalitet. Vi vil levere den bedste ydelse og service til vores kunder. Forvent derfor, at barren sættes højt og glæd dig til at blive udviklet både fagligt og personligt.  
Du vil blive oplært virtuelt af afdelingens dygtige og engagerede ledere, som tilsammen har flere års erfaring indenfor branchen.

Et engageret team, ifølge vores medarbejdere!

Du får kollegaer i hele Danmark, som hjælper hinanden via vores virtuelle chats. Vores ambition er at gøre dig glad. For en glad medarbejder er lig med gode resultater. Her får du ikke bare et fleksibelt job, du bliver også en del af #DetVirtuelleFællesskab
Hør, hvad vores tidligere/nuværende medarbejdere fortæller om arbejdet: Læs her

Fundraiser

Du gør en kæmpe forskel for andre som fundraiser. Du ringer ud til danskere på vegne af non-profit organisationer for at indsamle støtte og gøre verden til et bedre sted.


Løn: 125,- i timen

Sådan søger du job

1

Udfyld formularen herunder. Det tager 2 minutter. Har du ikke CV ved hånden kan du manuelt indtaste din erfaring.

2

Vi kigger løbende ansøgninger igennem og kontakter de mest motiverede  ansøgninger indenfor 2 uger. 

Udfyld og bliv kontaktet