Screener

OM JOBBET

Kan du lide at skabe resultater over telefon, og arbejde på en humørfyldt arbejdsplads? Falder det dig naturligt at indgå i dialog med forskellige typer af mennesker, og har du masser af gå-på-mod? Hos e-LEAD søger vi lige nu screenere til vores kontorer i København og Århus. Det er en fordel, hvis du har erfaring med telemarketing, men ikke et krav. Det vigtigste for os er, at du brænder for at sælge.

Din primære arbejdsopgave bliver at identificere og screene potentielle kunder inden for APCs målgruppe, samt at sende vedkommende direkte videre til vores dygtige mødebookere.

De kompetencer du kommer til at udvikle er efterspurgte i det danske erhvervsliv - uanset om du vil arbejde med salg, finans eller lign. Screener stillingen er ydermere et springbræt for dig der ønsker at fortsætte din karriere hos os.

VORES MÅL

Målet med vores arbejde er at give potentielle nye kunder flere penge til dem selv, når de skal på pension. Processerne bag lærer du selvfølgelig mere om, når du starter hos os. Vores mål og virke skiller sig derfor også ud fra mange traditionelle telemarketing områder. Du vil opleve, at dit arbejde hos os giver mening, og at vores potentielle nye kunder er lydhøre og interesserede i hvad vi kan tilbyde dem.

TEAMET

Du bliver en del af et ungt, stærkt og yderst kompetent team. Atmosfæren er god, tempoet effektivt, og humøret højt. Du vil hurtigt opnå de fornødne kompetencer der kræves for at for succes i rollen som phoner hos os, da vi tilbyder et intensivt og effektivt onboarding forløb tilrettelagt af vores dygtige ledere.

FAGLIGE OG PERSONLIGE KOMPETENCER

 • Erfaring med mødebooking inden for B2C eller anden sælger erfaring er en fordel - men ikke et krav.
 • Du har flair for at tale med mennesker, og kan rumme deres forskelligheder.
 • Du er dygtig til at tilbyde vores service, men lytter samtidig til kundens behov.
 • Du har et udpræget "hunter gen", og har lyst til at indgå i et sundt og engageret konkurrencemiljø med dine kollegaer.
 • Du har fokus på meget høj kvalitet i dine samtaler.
 • Du trives i et dynamisk miljø, med højt tempo, og med et godt socialt sammenhold.

VI TILBYDER 

 • Fast grundløn samt attraktiv bonusordning
 • Personalegoder
 • Et ungt socialt miljø med fantastiske kolleger
 • Gode interne karrieremuligheder
 • Både fuldtid og deltidsstillinger 
 • Centralt placeret arbejdsplads
 • Kantineordning

Karrieremuligheder

Hos e-LEAD er interne karrieremuligheder essentielle for at kunne tiltrække samt fastholde vores talenter. Det tætte samarbejde som e-LEAD og APC Forsikringsmæglere A/S har, skaber gode interne karrieremuligheder. Hvis du udviser engagement, og skaber gode resultater i rollen som screener hos e-LEAD, har du mulighed for at blive forfremmet til mødebooker i APC. APC Forsikringsmæglere A/S tilbyder både interne kurser samt undervisning på bl.a. Forsikringsakademiet.

om os

e-LEAD er en ambitiøs telemarketing enhed under APC Forsikringsmæglere A/S. e-LEAD er specialister inden for identificering samt screening af potentielle kunder.
APC Forsikringsmæglere A/S tilbyder uvildig rådgivning og analyse af kundernes pensionsdepoter med fokus på at tilbyde potentielle kunder bedre, og ikke mindst billigere alternativer. Tryg evt. her for at læse mere om APC Forsikringsmæglere A/S.


Sådan søger du job

1

Udfyld formularen herunder.
Det tager 30 sekunder.

2

Cecilie ringer dig op og fortæller dig om jobbet. Hun vil også svare på alle spørgsmål, du måtte have.

Udfyld og bliv kontaktet