Screener til MØdebooking

Screener til mødebooking hos APC i København eller Aarhus

På vegne af APC Forsikringsmæglere A/S søger vi screenere til mødebooking, gerne med erfaring inden for forsikring, pension, økonomi, investering eller salg. Erfaring er dog ikke et krav, så længe du er i stand til at føre nogle dybe dialoger og er parat til at suge til dig af ny viden.

Du vælger selv, om du vil arbejde fra vores afdeling i København eller Aarhus. Hvis du har lyst, får du på sigt mulighed for at rejse til Malaga og arbejde fra vores populære afdeling der.

Din primære opgave

At identificere og screene potentielle kunder inden for APCs målgruppe og sende vedkommende direkte videre til vores dygtige mødebookere. Emnerne er allerede segmenteret, og du får derfor adgang til de bedst kvalificerede emner.
Du vil blive en del af et stærkt, veletableret og yderst kompetent APC team, hvor du hurtigt opnår de fornødne kompetencer med hjælp fra vores dygtige ledere samt et intenst uddannelsesprogram.

Faglige og personlige kompetencer

  • Erfaring med mødebooking inden for B2C (primært). Dette er et ønske - men ikke et krav.
  • Interesse eller erfaring inden for pension, investeringer, finansiering eller lignende.
  • Du har et udpræget "hunter gen", og du mestrer samtalens faser med høj kvalitet.
  • Det er helt afgørende, at du har fokus på meget høj kvalitet i dine samtaler.
  • Du trives i et dynamisk miljø og med et godt, socialt sammenhold på arbejdspladsen.

Vi vil i fællesskab opstille nogle individuelle mål for dig. Projektet er krævende, men du kan til gengæld se frem til en yderst attraktiv gage. Vælger du senere at arbejde i Malaga, vil du - ud over et dejligt klima samt lave leveomkostninger - få glæde af den lave, spanske skat.

Om APC

APCs koncept er unikt! APCs service og produkt er uvildig rådgivning og analyse af kundernes pensionsdepoter med bedre, og ikke mindst billigere, alternativer for øje. APC hjælper kunderne med at skære omkostninger væk, få overblik over de skjulte gebyrer og vise vej i "tågesnakken" omkring pension. Dette skal i sidste ende give kunderne flere penge til sig selv, når de skal på pension. Du vil derfor opleve, at dit arbejde giver mening, og at kunderne er meget lydhøre og interesserede, når du først får startet en fornuftig dialog med dem.

Sådan søger du job

1

Udfyld formularen herunder.
Det tager 30 sekunder.

2

Signe ringer dig op og fortæller dig om jobbet. Hun vil også svare på alle spørgsmål, du måtte have.

Udfyld og bliv kontaktet