Job i Malaga, Sydspanien

#VerdensBedsteSammenhold

Mere end bare et arbejde

TMPO giver dig den ultimative mulighed for at kombinere oplevelser og arbejde. Med solskin på næsen, omringet af palmer og det krystalblå middelhav, får du venskaber for livet.
Vi tør godt love, at du hos TMPO bliver du en del af #VerdensBedsteSammenhold.

Vi hjælper dig med alt det praktiske, så hvad venter du egentlig på? Kom og vær med.

Salgserfaring og udlandsjob på CV'et

Få personlig og faglig udvikling i en virksomhed kendetegnet ved kvalitet og højt kompetenceniveau. Kom og bliv en del af en energifyldt og sjov hverdag. Vi hjælper dig, lærer dig op og træner dig, så du får succes.

Verdens bedste sammenhold ifølge vores medarbejdere

Hvad siger tidligere medarbejdere om arbejdet i TMPO Malaga? Læs her

Salgskonsulent

Som salgskonsulent hos TMPO får du guld til dit CV. Du tilegner dig kompetencer inden for kommunikation, salgs- og præsentationsteknikker.

Fundraiser

Du gør en kæmpe forskel for andre som fundraiser. Du ringer ud til danskere på vegne af non-profit organisationer for at indsamle støtte og gøre verden til et bedre sted.

Mødebooker

Som mødebooker finder du nye mulige kunder, og hjælper folk til en bedre pension. Du aftaler telefoniske møder mellem kunden og APCs dygtige pensionsrådgivere.

COVID-19

Grundet corona omstændighederne, tilbyder vi pt alle at påbegynde jobbet hjemmefra. Vi lærer dig op online, og du bliver tilknyttet et team, som du dagligt har korrespondance med. Så snart, at grænserne åbnes igen, kan du flytte til Malaga og fortsætte dit arbejde fra vores kontor. Vi vil informere dig mere herom, når du søger jobbet.

Sådan søger du job

1

Udfyld formularen herunder.
Det tager 30 sekunder.

2

Emilie ringer dig op og fortæller dig om jobbet og det at bo i Malaga. Hun vil også svare på alle spørgsmål, du måtte have.

Udfyld og bliv kontaktet