Kundeserviceagent

Vi kan tilbyde dig

At du bliver en del af TMPO's dynamiske, unge team i Malaga. Selvom vi kræver, at du har en vis portion erfaring, vil du selvfølgelig modtage oplæring fra vores Team Managers og andre erfarne kollegaer. Vi bestræber os på, at du lynhurtigt selv skal kunne varetage dine opgaver og hjælpe kunderne. 

Vores ambitioner for afdelingen er tårnhøje, så det er vigtigt, at du deler vores passion og samtidig selv stiler højt. Vi har en meget uformel omgangstone og kultur, og vi sætter stor pris på at have et solidt og godt fællesskab, samtidig med at vi knokler. Hierarkiet er meget fladt, og du har rig mulighed for at stige i graderne, hvis du udviser gode resultater. 

Generelt om jobbet

I TMPO er det vores ypperste opgave at passe godt på vores kunders kunder. Det gør vi ved hver eneste dag at give dem en ekstraordinær god service. Så god en service, at de vender tilbage.

Vi skal ikke blot have hjulene til at køre - vi skal give kunderne en smilende, imødekommende og "bedre-end-forventet"-oplevelse ligegyldigt, hvor de møder os: På chat, e-mail, telefon eller sociale medier. 

Værdsætter du selv at yde og modtage en ekstraordinær god service, så er et job som kundeserviceagent hos TMPO Malaga, sikkert noget for dig.

Vi stiller dog nogle krav til dig, og det er nødvendigt, at du opfylder disse for, at du kan søge jobbet.

Om dig

Jobbet kræver, at du er enormt omstillingsparat, da du skal kunne navigere rundt mellem forskellige opgaver, kunder, emner og platforme på én gang. Opgaverne kan spænde fra kortvarige produktspørgsmål til komplekse reklamationssager, men du har et stort ansvar i at håndtere enhver henvendelse yderst professionelt. 

Derfor stiller vi som krav, at du:

  • Har dokumenteret erfaring med enten kundeservice eller telemarketing 
  • Har erfaring med at arbejde på tværs af forskellige platforme
  • Taler minimum to, gerne tre, sprog flydende (dansk, engelsk, norsk, svensk, tysk)
  • Har tidligere siddet i en stilling, som har krævet stor omstillingsparathed 
  • Er ferm med IT 


Lyder dette som noget for dig og opfylder du alle kravene, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning. Søg job hos TMPO Malaga på linket nedenfor allerede i dag.

x