Oplevelser

Selvom vi arbejder fokuseret med klare mål for øje, er der plads til masser af sjov og fælles oplevelser. Arbejder du i en af de danske afdelinger, har du naturligvis din hovedinteresse derhjemme blandt dine venner og familie. I Berlin, Barcelona og Malaga afholder vi sociale arrangementer, spiller fodbold eller løber sammen, tager ud og spiser og arrangerer ture, hvor vi sammen oplever verden omkring os.

En stor del af vores unge medarbejdere, som arbejder i Berlin, Barcelona eller Malaga, er rejst dertil for at holde sabbatår og kombinere arbejde og oplevelser. Her kan du læse om, hvorfor Nynne valgte at bruge sit sabbatår i Malaga, og hvordan Carolines to uger i Berlin blev til to år. 

Nynnes sabbatår Caroline i Berlin

Er du nysgerrig efter, hvad man kan opleve i Berlin eller Malaga? Hvor man finder den bedste burger eller den sjoveste bar? Vi har samlet vores medarbejderes bedste tips og anbefalinger i en guide til hhv. Berlin og Malaga. Her kan du blive klogere på byerne og få inspiration til gode oplevelser. God fornøjelse. 

Guide til Berlin   Guide til Malaga

View the embedded image gallery online at:
http://job.tmpo.dk/oplevelser#sigFreeIdb8dd7efc1e