TMPO Málaga, fuldtid og deltid


Flamenco, tyrefægtning, La Liga, Picasso museet – og selvfølgelig et behageligt klima. Malaga er ideelt for dig, der ønsker at dyrke et aktivt liv udendørs hele året. Når du har fri, er det kun din egen fantasi, der sætter grænser for de oplevelser, du kan kaste dig over. Kontoret er placeret ved hovedbanegården, så det er muligt at bo både i centrum eller langs kysten, hvorfra toget giver let og billig transport.

Kollegaer og ledere hjælper dig, fra du lander i lufthavnen, så du får en god start under dit ophold i Malaga. TMPO sørger ikke for bolig, men vi har en ejendomsmægler klar til at hjælpe dig med at finde et sted at bo, hvad enten du ønsker at bo langs kysten eller i nærheden af det pulserende byliv. De fleste hos TMPO Malaga arbejder fuldtid, men der er også mulighed for at arbejde deltid, hvis du har en hobby, uddannelse eller andet, du beskæftiger dig med ved siden af. Vi arbejder på dansk, hvorfor det ikke er noget krav, at du taler spansk. Har du alligevel behov for et grundlæggende spansk kursus bevilliger TMPO dette - naturligvis på vores regning.  

TMPO er for alle – det har vi tidligere fået slået fast. Selvom vores afdeling i Malaga i høj grad er præget af sprudlende, unge mennesker, som bl.a. er kommet til Malaga for at arbejde og have det sjovt – fx i sit sabbatår – har vi bestemt også plads til medarbejdere på den anden side af både 30, 40 og 60 – ja, TMPO har faktisk ingen alder.

Vi kan tilrettelægge en udviklingsplan, som passer til dig og dit behov, og vi er utrolig fleksible i forhold til arbejdstiden. Du kan arbejde fuldtid – alle de timer, du overhovedet har lyst til, hvis du gerne vil tjene nogle gode penge. Er du kommet til Spaniens Solkyst for at spille golf, drikke rødvin eller praktisere anden hobby, og ønsker du derfor bare et par dages arbejde for at få lidt afveksling, strikker vi i fællesskab en arbejdsplan sammen, som passer til det timeantal du ønsker.

Vi lægger et stort arbejde i kontant at udvikle vores medarbejdere og uddanne vores ledere, da vores største ønske er, at hver medarbejder hver dag går fra arbejde med succesoplevelser. Her er altid plads til at spørge om hjælp, coaching og sparring. Vi tilbyder en god løn og et særdeles fordelagtigt bonussystem: Du kan nemlig tjene så meget du vil, fordi bonussystemet ikke har nogen grænse.

Selvom det er unge mennesker, som fylder billedet på vores spanske kontor, har vi også dygtige seniorer ansat, som gør et super godt stykke arbejde. Vores seniorer varetager hovedsageligt mødebooking og sidder på salgsprojekter, hvor de primært kontakter kommende pensionister omkring pensionsopsparinger og finansielle forhold generelt. Helt konkret hjælper de pensionskunderne med at spare de dyre rentegebyrer. Vi har også projekter for kunder som blandt andet hjerteforeningen, hvor vores seniorer foretager opkald og indgår i gode dialoger i forbindelse med hvervning af medlemmer eller indsamling af støttebidrag. Måske ser du ikke så mange virksomheder, som direkte søger seniorer til at arbejde. Men i TMPO er vores seniorer rigtig vigtige, fordi deres alder og erfaring i stemmen og i livet giver dem en naturlig indgangsvinkel til gode dialoger med bidragsydere, medlemmer og potentielle kunder. Telemarketingerfaring er ikke et must – vi er blot på udkig efter dem, som har viljen til at lykkes.I Malaga giver vi dig salgstræning, som du vil få papir på og dermed kan tage med videre i din fremtidige salgskarriere. 

Mange seniorer bosiddende i Spanien opholder sig i Danmark nogle måneder hen over sommeren. Derfor giver vi også mulighed for, at man, hvis lysten er dertil, kan arbejde fra vores afdeling i Malaga, når man opholder sig i Spanien, og fra vores afdeling i Århus, når man opholder sig i Danmark. Kombinationsmuligheden er der i hvert fald for dem, som har interesse deri. Til dem, som arbejder yderst selvstændigt, og kan levere sikre resultater hver eneste dag, tilbyder vi faktisk også hjemmearbejde. Disse vilkår, kombineret med egen tilrettelæggelse af timeantal, gør TMPO ekstraordinær fleksibel.

Kontoret i Málaga ligger kun 300 meter fra hovedbanegården, Maria Zambrano, og det er dermed nemt at komme til og fra arbejde. Du vil ”stemple ind” i nogle nydelige og dejlige lokaler med en solrig patio samt daglig spiseordning og gratis frugt og kaffe.

 

Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen i TMPO Malaga.

OBS! Hvis du først kan starte om 3 måneder eller mere, opfordrer vi dig i stedet for til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde kan du læne dig tilbage og lad os holde dig opdateret omkring fremtidige stillinger og jobmuligheder i TMPO. Og så håber vi, du vil søge jobbet, når du er helt klar.

Tilmeld dig her

 

TMPO er et internationalt kontaktcenter, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. Vores 350 dygtige medarbejdere arbejder fra vores kontorer i hhv. Århus, Silkeborg, Malaga, Barcelona og Berlin, og vores kunder udgøres af store og velanskrevne virksomheder i hele norden. På vegne af dem varetager og udfører vi en bred vifte af opgaver inden for både in- og outbound telemarketing.

 

Søg job i Malaga

Læs om vilkår, der hvor du arbejder.