Job i udlandet TMPO medarbejdere

Tilbage

Job i udlandet styrker dit CV

Har du tænkt på, at et job i udlandet styrker dit CV? Ved at arbejde i udlandet udviser du selvstændighed. Du beviser, at du har mod på at prøve nye grænser, er åben over for en ny kultur, villig til at tilpasse dig, nysgerrig efter at opleve og lære nyt - og meget mere, naturligvis. Dette er alt sammen krydderi til dit CV.

Derfor er unge mennesker, som har haft et udlandsophold, i høj kurs blandt mange danske virksomheder, og du forbedrer derfor dine chancer og muligheder på arbejdsmarkedet fremadrettet.

Internationalt arbejde

TMPO er en international virksomhed, som beskæftiger danske og svenske medarbejdere, og som har afdelinger i Europa: Århus, Silkeborg, Berlin, Barcelona og Malaga. Når du først er ansat hos TMPO, og har udvist stabile resultater, kan du arbejde lige fra den afdeling, du ønsker. Du kan starte i Malaga og slutte i Berlin - eller omvendt. Med disse muligheder kan du med fordel skrive internationalt arbejde på dit CV, og det er bestemt ikke dumt.

Ung i udlandet

Et arbejde i udlandet pynter på dit CV og åbner op for flere karrieremuligheder. Men det er ikke alt. Når du er ung og vælger at flytte til udlandet, får du en masse oplevelser i bagagen, som du ikke får, hvis du bliver hjemme i Danmark. Ny kultur, nyt sprog, nyt miljø, nye mennesker, nye oplevelser. Alt sammen kan du opleve sammen med en masse andre, unge mennesker, der er i samme båd som dig.

Når du kommer tilbage til Danmark, vil du opleve, at du ikke kun har udviklet dig fagligt, men helt sikkert også personligt.

 

Vælg mellem Malaga, Berlin eller Barcelona

TMPO har afdelinger i både Malaga, Berlin og Barcelona. Læs mere om TMPO Berlin og følg også gerne vores Facebookside.

Her kan du læse mere om TMPO Malaga og følge os på Facebook.

Vær opmærksom på, at vores afdeling i Barcelona er helt ny og derfor endnu ikke har nogen selvstændig Facebook side. Men du kan stadig læse om afdelingen og ansøge her. 

 Tilbage