Job i Berlin - få fuldtidsarbejde hos TMPO

 

Hos TMPO Berlin arbejder de fleste medarbejdere på fuldtid, hvilket i Tyskland svarer til 40 timer/ugen. Vi kræver ikke, at du tidligere har arbejdet med telemarketing eller har anden brancherelateret erfaring i bagagen. Hos TMPO Berlin er der plads til alle, som brænder for at sælge. Vores nuværende medarbejdere kommer fra vidt forskellige baggrunde: Nogle er tidligere skolelærer, kunstnere eller musikere, andre er nyudklækkede, unge studenter, som bruger sit sabbatår på at arbejde og opleve Berlin. Nogle med erfaring, andre uden. Det vigtigste er blot, at du har gejsten og viljen til at lykkes.

Du vil opleve en hyggelig og sjov atmosfære i TMPO Berlin, altid i højt tempo, hvor pauserne ofte bruges rundt om bordtennisbordet eller på den lille Café ved indgangen til TMPO. Vi lover dig, du vil blive taget godt imod, og har du brug for råd, hjælp og vejledning i forhold til arbejdet eller forholdene i Berlin, står vi altid til rådighed og klar til at hjælpe.

Karriere hos TMPO

Hvis du gør dit arbejde godt, er der rigtig gode muligheder hos TMPO for at stige i løn eller måske endda arbejde dig op til en lederstilling – fx som teamleder. Hvis du har et ønske herom, kan vores dygtige ledere hjælpe dig med at lægge en personlig udviklingsplan, som du kan arbejde målrettet med. Er du interesseret i at vide mere om de karrieremuligheder, du får i TMPO, så tag et kig på vores karrieresite.

Lær tysk - hvis du vil

I TMPO foregår arbejdet på dansk, så det er ikke et krav at kunne tysk. Desuden er Berlin helt igennem international, så du kommer meget langt med dine engelskkundskaber. Vil du alligevel gerne have noget tyskundervisning, så du kan tale med naboen eller bestille mad på den lokale café, tilbyder TMPO Berlin et tyskkursus til dig - naturligvis på vores regning. Kurset er "tysk for begyndere", hvor du lærer de mest basale ting, så du kan begå dig på tysk. 

Husk på, priserne i Tyskland er lavere end i Danmark - og det er skattetrykket også. Du kan godt begynde at glæde dig. Flyver du nu, fra København eller Billund, ses vi i Berlin om en time :-)

 

OBS! Hvis du først kan starte om 3 måneder eller mere, opfordrer vi dig i stedet for til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde kan du læne dig tilbage og lad os holde dig opdateret omkring fremtidige stillinger og jobmuligheder i TMPO. Og så håber vi, du vil søge jobbet, når du er helt klar.

Tilmeld dig her

 

TMPO er et internationalt kontaktcenter, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. Vores 350 dygtige medarbejdere arbejder fra vores kontorer i hhv. Århus, Silkeborg, Malaga, Barcelona og Berlin, og vores kunder udgøres af store og velanskrevne virksomheder i hele norden. På vegne af dem varetager og udfører vi en bred vifte af opgaver inden for både in- og outbound telemarketing.”

 

  

 

Søg job i Berlin

Læs om vilkår, der hvor du arbejder.

Når du har søgt jobbet, kan du begynde at forberede dig på, hvad du skal se, smage, høre, prøve og opleve i den fantastiske by, Berlin. Vi har nemlig lavet en guide til Berlin, som indeholder vores allerbedste anbefalinger.

Guide til Berlin