Job i Berlin - TMPO

TMPO Berlin er et patchwork af forskelligheder - ligesom byen selv.

Vores IT afdeling arbejder på de nyeste teknologier, og vores salgs- og kundeservicemedarbejdere gør hver dag en forskel.

Esben identificerer og screener potentielle kunder i alderen +40. Han booker telefoniske møder med henblik på uvildig rådgivning, som i sidste ende skal give kunden flere penge til sig selv, når vedkommende skal på pension. 

Line udfører nogle uundværlige dialoger. Hun tager hver dag på arbejde for at hverve medlemmer, indsamlere eller støttebidrag til velgørenhedsorganisationer. 

Arbejdet kan være grænseoverskridende den første dag, men lynhurtigt vokser du med opgaven og mærker udvikling. "Jeg var sikker på, at arbejdet hos TMPO slet ikke var noget for mig. Men jeg blev overrasket. Det er både sjovt og meget lærerigt - jeg er helt vild med det" (Annsofie, medarbejder TMPO Berlin)

arbejde i Berlin medarbejdereLøn og ansættelsesvilkår i Berlin

Vi arbejder på dansk, så du behøver ikke kunne tale tysk for at få et job i Berlin hos TMPO. Men vi tilbyder tyskundervisning - gratis - hvis du har lyst.

Når du har søgt jobbet, skal du tage stilling til, hvilken kontrakt du vil ansættes på. Læs mere om vilkårene her.

Vilkår i TMPO

Vi hjælper dig med papirarbejdet

Synes du, det virker uoverskueligt at skulle flytte til et nyt land, finde bolig og ordne papirarbejdet? Bare rolig. Vores HR ansatte står klar til at hjælpe dig med alt fra boligsøgning til indregistrering. Læs mere her.

  


Berlin blog

Hvis du er i tvivl omkring hvad Berlin som by kan tilbyde dig, så har vores venner hos Berlinblog, skrevet et hav af spændende og dybdegående indlæg omkring Berlin. Her har du mulighed for at gå på opdagelse i de mange historiske, kulturelle og hippe steder som du kan bruge din fritid på at opleve i forbindelse med et arbejde hos TMPO.

Så hvis du ikke helt er sikker på at Berlin er stedet for dig, så hop ind på Berlinblog og bliv overbevist.


13 gode grunde til at arbejde hos TMPO Berlin

Hør nogle af vores medarbejdere fortælle, hvorfor det er fedt at arbejde hos TMPO Berlin. Bliv overbevist på få' sekunder - se videoerne her.

Få økonomisk støtte til at realisere din drøm

Er du en kreativ ildsjæl, studerende eller iværksætter? TMPO uddeler legat på op til 15.000 kr.

TMPO hjælper dig med at gøre drømmen til virkelighed. Er du iværksætter eller kunstner kan du få op til 15.000 kr. til at realisere dine projekter. Læs mere her eller skriv til os på kontakt@tmpo.dk.

 

Gratis kontorplads

Er du på udkig efter en kontorplads i et coworking miljø, kan du, helt gratis, benytte vores lokaler til mindre projekter. Der er Wifi og søde mennesker. Læs mere her eller skriv til os på kontakt@tmpo.dk..

 

Plads til drømme i Europas New York

Caroline Sommer afholder sit sabbatår i Berlin. Hun arbejder som phoner for TMPO Berlin, mens hun nyder den fantastiske by med de mange muligheder. Carolines råd til dig, der overvejer at rejse til Berlin er - "bare gør det!".

Læs Carolines historie her


Berlin guide

Tyrkisk madmarked eller en bådtur på kanalen? Kontorets perfekte beliggenhed i Kreuzberg giver let adgang til spændende seværdigheder og offentlig transport.

Bliv klogere med vores Berlin guide - lavet af danske medarbejdere bosiddende i Berlin.

Berlin guide