TMPO Barcelona

Er du på udkig efter en rejsedestination, hvor du samtidig kan arbejde og tjene penge til dit ophold?

Så er TMPO Barcelona det rette sted for dig. Vi tilbyder et dansk job i Barcelona, Spanien, i smukke omgivelser og bedste storby-stil. Og så gør det vel ikke noget, at her er et dejligt klima, lækre strande og et azurblåt hav? 😉

Barcelona er en fed by med masser af sport, kultur og mad - et hotspot i Europa, hvor mange interessante ting sker. Se Barcelona spille på Camp Nou eller tag en tur på stranden, der ligger tæt på byen. Hop på cyklen og nyd centrum eller ta' syd for byen og oplev den helt særlige stemning. Kontoret ligger tæt på metrostationen, kun fire stop fra centrum, så det er nemt og bekvemt at komme til og fra arbejde.

At arbejde i Spanien

At arbejde i Spanien er ligetil, hvis du er ansat af TMPO. Vi hjælper med at anskaffe dig det såkaldt NIE nummer, som er et krav, hvis man har job i Spanien. Vi har gode kontakter og alle dine kollegaer er danske, så du vil automatisk være omgivet af gode råd og hjælpende hænder.  

Der findes flere danske virksomheder i Spanien, men hos TMPO får du alle de bedste fordele: Et boost til dit CV i form af salg og kommunikation, en masse gode kollegaer, men bedst af alt: Et helt unikt fællesskab med fantastiske kollegaer, som er klar til at opleve Barcelona sammen med dig. Vores medarbejdere vælger nemlig TMPO, fordi det er en kæmpe oplevelse i sig selv.

Du er i trygge hænder

Kollegaer og ledere står altid klar med hjælpende hænder, så du får en god start under dit ophold i Barcelona. TMPO sørger ikke for bolig, men vi sender dig en fyldestgørende boligguide, inden du starter. Desuden har vi et godt netværk hernede, som altid er klar til at hjælpe. 

Søg job i Barcelona

Vilkår i TMPO

Barcelona guide