Studiejob i Århus ? Det perfekte job for unge

Er du flyttet til Smilets by for at studere, men kunne du godt tænke dig lidt indtjening ved siden af SU’en, så der stadig er råd til caféture med vennerne? Ønsker du at kombinere job og karriere? Så er du havnet det rigtige sted. Hos TMPO får du Århus’ bedste studiejob fordi:

  • Du får maksimal fleksibilitet. Du kan arbejde om morgenen, før dine forelæsninger, eller om aftenen, når du har brug for at komme væk fra bøgerne.
  • Du kan arbejde - stort set - efter egne behov. Har du eksaminer, der skal tages hensyn til, eller har du perioder, du gerne vil arbejde for fuld skrald? Næsten alt kan lade sig gøre. Vi forventer blot gensidig fleksibilitet.
  • Du har mulighed for at tjene en super god løn. Vi har netop hævet vores grundløn og bedst af alt: Vi kører med et bonussystem uden loft.
  • Du får mulighed for at krydre dit CV med salgs- og kommunikationserfaring, hvilket er en stor efterspørgsel i erhvervslivet. 
  • Du får ledere, der kæmper for din udvikling - og hvis du har talentet og viljen, kan du gøre karriere i TMPO. Hos os er faglig udvikling centralt, og derfor ønsker vi i fællesskab af forbedre dine kompetencer.
  • Du får mulighed for at arbejde i udlandet. TMPO har afdelinger i både Berlin og Málaga. Det er din chance for at prøve at arbejde i udlandet. 
  • Du får de bedste kollegaer i hele verden. Mænd og kvinder i alle aldre, som alle bringer smil og godt humør til vores arbejdsplads. Vi har et fantastisk sammenhold og elsker at hygge os - både på og uden for arbejdspladsen.
  • Du får arbejde midt i Århus C - og som prikken over i'et på et splinternyt, lækkert og lyst kontor med en stor solrig tagterrasse, hvor du kan nyde din kaffe eller velfortjente salgspræmier.

Arbejdsopgaverne spænder lige fra mødebooking til erhverv, til salg af sundhedsprodukter, bøger, oplevelser m.m. samt hvervning af medlemmer eller indsamling af støttebidrag på vegne af større, humanitære organisationer. Vi bor på i midten af Århus C - på Vesterbro Torv -  tæt på botanisk have, caféer og indkøbsmuligheder. Du vil få din daglige gang i store, lyse, indbydende lokaler. I pauserne kan du nyde din kaffe eller velfortjente salgspræmier på vores kæmpestore tagterrasse. 

 

TMPO er et internationalt kontaktcenter, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. Vores 350 dygtige medarbejdere arbejder fra vores kontorer i hhv. Århus, Silkeborg, Malaga, Barcelona og Berlin, og vores kunder udgøres af store og velanskrevne virksomheder i hele norden. På vegne af dem varetager og udfører vi en bred vifte af opgaver inden for både in- og outbound telemarketing.

Søg job i Aarhus

Læs om vilkår, der hvor du arbejder.

Job i Aarhus