TMPO Aarhus

Er du ung og energisk og har du brug for et fuldtidsjob, hvor du har mulighed for at tjene gode penge? Måske har du valgt at holde et eller to års sabbatår og vil gerne knokle igennem for at spare sammen til en kommende rejse, et studie eller lignende? Måske vil du gerne prøve kræfter med salg for at styrke dine kompetencer til videre karriere? Lige meget hvad, og ligegyldigt om du kan arbejde 3 eller 12 måneder, giver TMPO dig mulighed for at arbejde i et godt og solidt miljø med kollegaer i alle aldre, lige midt i smilets by. 

I Aarhus kan vi tilbyde dig et job, hvor du selv er med til at definere omfang og indhold. Vi har nogle faste moduler, som vi ønsker, vores medarbejdere skal følge, men vi er naturligvis fleksible og lytter til dine behov.  Arbejdsopgaverne indebærer mødebooking til erhverv, salg af sundhedsprodukter, bøger, oplevelser eller lignende til privat, eller hvervning af medlemmer eller indsamling af støttebidrag på vegne af større, humanitære organisationer. Vi bor på i midten af Århus C - på Vesterbro Torv -  tæt på botanisk have, caféer og indkøbsmuligheder. Du vil få din daglige gang i store, lyse, indbydende lokaler. I pauserne kan du nyde din kaffe eller velfortjente salgspræmier på vores kæmpestore tagterrasse. 

 

TMPO er et internationalt kontaktcenter, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. Vores 350 dygtige medarbejdere arbejder fra vores kontorer i hhv. Århus, Silkeborg, Malaga, Barcelona og Berlin, og vores kunder udgøres af store og velanskrevne virksomheder i hele norden. På vegne af dem varetager og udfører vi en bred vifte af opgaver inden for både in- og outbound telemarketing.

Søg job i Aarhus

Læs om vilkår, der hvor du arbejder.

Job i Aarhus