TMPO Aarhus

 

Er du ung og energisk og har du brug for et deltidssjob, hvor du kan prøver kræfter med salg for at styrke dine kompetencer? Hos TMPO er der rig mulighed for at arbejde på deltid, hvis du har en anden beskæftigelse eller tidskrævende hobby ved siden af. På vores kontor i Århus arbejder cirka 130 medarbejdere på forskellige tidspunkter, morgen, eftermiddag og aften, og en del heraf er deltidsmedarbejdere. Er du eksempelvis i gang med en uddannelse eller deltager du i aftenkurser, er et deltidsjob hos TMPO ideelt for dig. Vi har nemlig åbent fra tidlig morgen til sen aften og ofte i weekenderne. Inden for nogle visse rammer kan du få lov til at tilpasse din arbejdsdag præcis efter dit behov. Måske vil du gerne møde tidligt og få tidligt fri? Måske passer det dig bedre at arbejde om aftenen eller i weekenderne? Sammen finder vi den bedste løsning, og det passende timeantal, for dig.

Arbejdsopgaverne spænder lige fra mødebooking til erhverv, salg af sundhedsprodukter, bøger, oplevelser eller lignende til privat samt hvervning af medlemmer eller indsamling af støttebidrag på vegne af større, humanitære organisationer. Vi bor på i midten af Århus C - på Vesterbro Torv -  tæt på botanisk have, caféer og indkøbsmuligheder. Du vil få din daglige gang i store, lyse, indbydende lokaler. I pauserne kan du nyde din kaffe eller velfortjente salgspræmier på vores kæmpestore tagterrasse. 

 

TMPO er et internationalt kontaktcenter, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. Vores 350 dygtige medarbejdere arbejder fra vores kontorer i hhv. Århus, Silkeborg, Malaga, Barcelona og Berlin, og vores kunder udgøres af store og velanskrevne virksomheder i hele norden. På vegne af dem varetager og udfører vi en bred vifte af opgaver inden for både in- og outbound telemarketing.

Søg job i Aarhus

Læs om vilkår, der hvor du arbejder.

Job i Aarhus