Nyt job ? TMPO Århus tilbyder fleksibelt deltidsarbejde 

Har du et andet arbejde eller en tidskrævende hobby, og er du derfor på udkig efter et deltidsjob i Århus, er du havnet det helt rigtige sted. I Århus kan vi nemlig tilbyde dig et fleksibelt deltidsjob, hvor du selv er med til at definere omfang og indhold. Vores kontor er åbent fra morgen til aften alle hverdage og ofte i weekenderne. Vi arbejder inden for nogle bestemte moduler, men vi lytter naturligvis til dine behov og planlægger dit arbejdsskema i fællesskab med dig. Du kan arbejde få eller mange timer – og stort set når det passer dig. Sammen finder vi en løsning, som passer både dig og TMPO.

Ekstra indtægt ? Erfaring er ikke nødvendig

Det er ikke nødvendigt med brancherelevant erfaring for at kunne arbejde hos TMPO. Vores nuværende 350 medarbejdere (heraf cirka 130 i Aarhus) kommer med vidt forskellige baggrunde. Vi har kokke, musikere, selvstændige erhvervsdrivende, frisører, salgsassistenter og medarbejdere fra diverse videregående uddannelser. De fleste, som arbejder deltid hos os, arbejder her for at få en ekstra indtægt, fordi de brænder for salg og på grund af det sociale sammenhold med de mange kollegaer. 

Et job med muligheder

Som du nok kan fornemme, er arbejdet hos TMPO meget fleksibelt. Desuden giver det dig et hav af muligheder. TMPO har afdelinger i Málaga og Berlin, hvilket giver lejlighed til at arbejde i udlandet på sigt - hvis man altså får lyst til at komme lidt på eventyr. Hvis du har brug for et ekstra job og derfor vælger at arbejde på deltid hos TMPO, vil du måske på sigt drage fordel af, at TMPO også giver sine medarbejdere mulighed for at arbejde hjemmefra, når man har opbygget erfaring. Måske har du børn, som skal hentes og bringes, måske orker du bare ikke køen på motorvejen. I disse tilfælde er det ideelt at kunne arbejde hjemmefra. Kravene er naturligvis en smule skærpet, eftersom du skal kunne arbejde på egen hånd og selvstændigt levere resultater.

Men en ting er sikkert: Mulighederne hos TMPO er mange. 

Salgskonsulenter, mødebookere, fundraisere.

Arbejdsopgaverne spænder lige fra salg af produkter og ydelser til mødebooking inden for forsikrings- og pensionsbranchen samt hvervning af bidragsydere eller støttemedlemmer på vegne af større, humanitære organisationer. TMPO holder til i midten af Århus C - på Vesterbro Torv -  tæt på botanisk have, indkøbsmuligheder samt alle de hyggelige kaffebarer og caféer på Vestergade. Du vil få din daglige gang i store, lyse, indbydende lokaler. I pauserne kan du nyde din kaffe eller velfortjente salgspræmier på vores kæmpestore tagterrasse. 

 

TMPO er et internationalt kontaktcenter, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. Vores 350 dygtige medarbejdere arbejder fra vores kontorer i hhv. Århus, Silkeborg, Malaga, Barcelona og Berlin, og vores kunder udgøres af store og velanskrevne virksomheder i hele norden. På vegne af dem varetager og udfører vi en bred vifte af opgaver inden for både in- og outbound telemarketing.

Søg job i Aarhus

Læs om vilkår, der hvor du arbejder.

Job i Aarhus