Nye udfordringer? Velkommen til TMPO Aarhus

Vores afdeling i Aarhus er præget af tre ting: Høj faglighed, udvikling og et solidt, professionelt arbejdsmiljø.

I Aarhus er vi altid interesseret i at høre fra dig, som har erfaring inden for mødebooking, telemarketing, finans- eller forsikringsbranchen eller lignende.

Med et højt, fagligt niveau hos TMPO Aarhus har du som medarbejder de bedste forudsætninger for at udvikle dig som sælger. Vi er - og vil forblive de bedste i branchen. Vi tilbyder desuden en intern karrierevej hos TMPO. Læs mere på vores karrieresite.

Vores afdeling i Aarhus C ligger på Vesterbro Torv - tæt på botanisk have, caféer og indkøbsmuligheder. Her arbejder 150 dygtige og entusiastiske medarbejdere, som brænder for at sælge. Det emmer af god stemning og vores store og lyse lokaler er fundamentet for et godt arbejdsmiljø.

Ledige stillinger Aarhus

Lige nu kan vi tilbyde stillinger som salgskonsulenter, hvor arbejdsopgaverne består i at tage telefonisk kontakt til vores kunders kunder. Alt afhængig af dine interesser og kompetencer, kan du arbejde med salg til private og erhverv, med mødebooking inden for forsikrings- og pensionsbranchen eller med fundraising, hvor din opgave er at hverve medlemmer eller bidragsydere til større, humanitære organisationer.

Da vores projekter er krævende, og vi ønsker at bibeholde et højt, fagligt niveau, ansætter vi primært medarbejdere med erfaring inden for telemarketing, opsøgende salg, mødebooking eller fundraising.

Har du først en fod inden for hos TMPO, er der naturligvis altid mulighed for at prøve kræfter fra vores afdelinger i enten Barcelona, Málaga eller Berlin.

Jobsøgning

Måske er du allerede den bedste sælger - men der er helt sikkert potentiale til mere. Enhver sælger ønsker konstant udvikling. Det kan du få hos TMPO.

Processen for at søge job her hos TMPO er ganske simpel. Efter du har trykket på "Søg job i Aarhus", er det vigtigt, du husker at angive dit telefonnummer, så vi kan kontakte dig hurtigst mulig.

Du kan betragte vores opkald til dig som "første samtale." Da jobbet netop består i at føre dialoger over telefonen, er det nemlig vigtigt, at du har god og troværdig stemmeføring.

Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen hos TMPO Århus
Søg job i Aarhus

Vilkår i TMPO

TMPO er et internationalt kontaktcenter, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. Vores 350 dygtige medarbejdere arbejder fra vores kontorer i hhv. Århus, Silkeborg, Malaga, Barcelona og Berlin, og vores kunder udgøres af store og velanskrevne virksomheder i hele norden. På vegne af dem varetager og udfører vi en bred vifte af opgaver inden for både in- og outbound telemarketing.

 
 

 

x

Har du overvejet at arbejde i Berlin?

Et udlandsophold styrker dit CV og giver dig minder for livet. ... Og nu får du tilmed ENDNU flere fordele. 

Læs mere